Hemodiyaliz ve Periton Diyalizi Hastalarımızın Dikkatine

Güncelleme Tarihi: 09/02/2018

Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesinde bir uzman doktor, iki pratisyen doktor görev yapmakta olup hemodiyaliz hastalarımızın sağlık sunumunda hizmet aksamamaktadır. Ayrıca periton diyaliz hastalarımızın kontrolleri  bu hekimler tarafından yapılmaktadır. İlimizde şu anda olmayan nefroloji uzmanının Bakanlığımızca geçici görevlendirmesi yapılmıştır. En kısa zamanda nefroloji uzmanı İlimiz'de görev yapmaya başlayacaktır. İlk doktor atamasında İlimize nefroloji uzman atanması talebi Bakanlığımıza iletilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.