Hastanemiz Ana Bina, Ek Bina ve Fizik Tedavi Merkezimizde Hemşireler Günü Kutlandı
14 Mayıs 2018

Başhekim  Doç. Dr. Orhan Özatik, Hastane Müdürü İsmail Eryılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Demirel, Destek Hizmetler Müdürü Yusuf Kargılı, İdareciler  ve Hemşirelerin katıldığı üç ayrı programda pasta kesilerek hemşireler günü kutlandı.

Başhekim Orhan Özatik; Hemşirelik mesleğinin kutsallığından ve sağlığın vazgeçilmezleri olduklarını söyleyerek gece ve gündüz çalışılan hemşire arkadaşlarımıza kapılarının her daim açık olduğunu söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Demirel ise Yılın Ebesi Çiğdem Tomruk Solmaz ve Yılın Hemşiresi Elif Tanrıkulu Kaynak ile Türkiye’de en çok ev ziyaretinde bulunan Evde Bakım Hizmetleri Birimi çalışanlarına Teşekkür Belgelerini takdim ederek başarılar diledi.

Ayrıca Müdür Sibel Demirel Vefa Psikiyatri Merkezini ziyaret ederek hemşirelerimizi tebrik etti. Sonrasında bu özel günlerde ikramları hazırlayan Hastane Yemekhane Personeline Teşekkür etti.