Hastanemizde 2018 Yılı 1.Donem Yoğun Bakim Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı
24 Eylül 2018

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 24 Eylül 2018 - 05 Kasım 2018 tarihleri arasında uygulanacak olan, değişik il ve ilçelerden gelen toplamda 20 sağlık çalışanının katıldığı  Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı kursu; Başhekim Doç. Dr. Orhan Özatik ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Demirel’in konuşmaları ile başladı.

Kurs 3 haftası teorik, 3 haftası da 3.seviye yoğun bakımlar da uygulamalı eğitim olmak üzere toplam da 6 hafta sürecek olan sertifikalı eğitim programında kursiyerlere, koruyucu, geliştirici ve rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleriyle terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil,  kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip, sorun çözme becerisi gibi Sağlık Bakanlığının belirlediği ve uluslararası geçerliliği olan standartta yoğun bakım eğitimi verilecek.