Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu Hastanemizi Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi: 28/09/2018

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, idareciler ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile beraber Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cem Algın, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Orhan Özatik, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Demirel ve Üniversite Genel Sekreteri Kutlu Önal hastane personeli ve hastalar ile bir araya gelerek doktorları ziyaret etti.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu gezisinde hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

• IMG_3958.JPG
  • IMG_3959.JPG