12 Eylül 2017

Hastanemizin 1. Bahar Şenliği Kutlamaları 07.05.2017 tarihinde gerçekleştirildi.D.P.Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Moral Motivasyon Ekibinin hazırladığı Birinci Bahar Şenliği; Kütahya Şehzadeler Parkında Halk Oyunları, Canlı Müzik, Eğlence ve Oyunlarla birlikte sağlık çalışanlarımız ve ailelerinin katılımlarıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Şenlikte Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde stand açarak tedavi gören hastalarımızın yapmış olduğu el işlerini sergilediler.
Bahar Şenliğinin açılış konuşmasını Hastane Yöneticisi V. Uzm. Dr. Sabahattin Altıntaş yaptı.
Altıntaş; “24 Saat hiç aralıksız hizmet veren sağlık çalışanlarımızın böyle organizasyonlarla moral depoladıklarını belirterek, bu organizasyonun geleneksel hale getireceğiz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.