D.P.Ü. Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz HESTOREX Dünya Sağlık ve spor Fuarında Tanıtıldı
12 Eylül 2017

HESTOREX'de Kütahya Konuşuldu.
Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu tarafından açılışı gerçekleştirilen HESTOUREX Dünya Sağlık ve Spor Fuarı'nda Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimizin D.P.Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini tanıtmak amaçlı açmış olduğu stant büyük ilgi gördü.Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. İsmail Zehir’inde katıldığı, Finlandiya, Macaristan, İran,Katar, Suudi Arabistan, Rusya, Belarus, Gürcistan,Özbekistan,Kırgızistan, Fas, Ürdün, İran, Irak,Endenozya,Malezya,Bangladeş,Ukrayna,Moldova, Hindistan, Pakistan, Bosna Hersek ve Karadağ gibi pek çok ülke temsilcileri ile yüz yüze görüşmeler yapılarak, Kütahya’nın sağlık alanında vermiş olduğu hizmetler hakkında bilgi verilerek. Sağlık Turizmi alanında karşılıklı anlaşmalar için ilk adımlar atıldı.